Pėrshėndetje, Ju duhet tė rregjistroheni pėr tė pėrfituar nga ofertat tona. Nėse keni harruar fjalėkalimin klikoni kėtu ..!
| Cafe AlbSmile Cafe AlbSmile, pasi te keni pergatiur kafen Shqiptare hapni Radion Albsmile dhe beni muhabet me anetaret e forumit, shkerrmoqeni fare :)) |
![]() |
|
|
LinkBack | Veglat E Temės | Shfaq Modėt |
|
|
#631 (permalink) |
![]() ![]() |
Cituar
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga besi
nuk kuptoje nje gje kam pasur rreth 150 postime pse kam vetem 14?
Mbase do ishte bere ndonje gabim besi...besoj se tani cdo gje eshte ne rregull.... ![]() ![]() Ai qe pelqen trendafilin duhet te durroje edhe gjembat... |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#632 (permalink) |
![]() ![]() |
disa persona qe nuk jen me pjes e albsmiles
![]() ![]() [Ju duhet tė jeni tė rregjistruar pėr tė shfaqur temėn e plotė. Klikoni kėtu pėr tu rregjistruar falas...]DASHURIA ME E SINQERTE ESHTE AJO PER STOMAKUN |
|
|
|
|
|
#634 (permalink) |
![]() ![]() |
Cituar
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Hitleri
artani arjana zbulusja mooni celeste flamengo lioni etj
une jam ketu me forumin,edhe se per pak kohe kam probleme me pc,por me mungoni te gjithe,duke filluar nga ty celeste ,send ,abo,saraa,tetovarja,,picolina,zemrushja,evis,dhe born,etje etj ,po ashtu edhe ledjo Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga artan : 07-02-2009 nė 09:02 PM. |
|
|
|
|
|
#637 (permalink) |
![]() ![]() |
Askush sepse skam patur mundesi te mendoj per forumin kete periudhe ...
![]() Mos e ler dike qe do per dike qe te pelqen sepse do vije momenti qe ai qe pelqen do te lere per ate qe do.... |
|
|
|
|
|
#640 (permalink) |
![]() ![]() |
Cituar
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Born_To_Love
Shume veta por ne vecanti ajo............hmmmmmmmmmmm...........i miss you...
![]() aaaaaaaa kush qenka kjo ?ahhahah ![]() |
|
|
|
![]() |
| Fjalėt Kyēe |
| forum, kush, mungon |
| Veglat E Temės | |
| Shfaq Modėt | |
|
|
Tema Tė Ngjashme
|
||||
| Tema | Nismėtari i Temės | Forumi | Pėrgjigje | Postimi Fundit |
| cfare te mungon???????????? | Flamengo | Cafe AlbSmile | 1504 | 12-16-2009 09:19 PM |
| Si te ngarkojme foto ne forum! | Evis | Njoftime Dhe Informacione! | 11 | 04-26-2009 10:10 AM |
| Kerkim ne forum.. | Evis | Njoftime Dhe Informacione! | 0 | 12-03-2008 11:07 PM |