Pėrshėndetje, Ju duhet tė rregjistroheni pėr tė pėrfituar nga ofertat tona. Nėse keni harruar fjalėkalimin klikoni kėtu ..!
| Cafe AlbSmile Cafe AlbSmile, pasi te keni pergatiur kafen Shqiptare hapni Radion Albsmile dhe beni muhabet me anetaret e forumit, shkerrmoqeni fare :)) |
![]() |
|
|
LinkBack | Veglat E Temės | Shfaq Modėt |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() |
ketu mund te shkruani kush nga antaret e forumit ju mungon te cilet nuk marrin pjes me ose jane larguar.... ke do donit prap ne forum te shkruante
![]() mua me mungojne shum ne fakt se kam kohe qe shkruaj ketu po filloj me Sahara Angel_Girl Dea Sweety benny_blanco Jim Hera yyyyyyyyyyyyy dhe shum te tjere tani se si maj mend te tjeret po ja u le juve te shkruani |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
sweeti dhe tironcja.......................................... ..
...................................... .......................... ps....I love you guys..... ![]() ![]() LINDA PA DASHUR UNE....DO VDES PA E DASHUR UNE...TE PAKTEN TE JETOJ ASHTU SIC DUA UNE.... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() |
qyqa ca malli ....vdeksha o zot .....hahahahhahahah
![]() [Ju duhet tė jeni tė rregjistruar pėr tė shfaqur temėn e plotė. Klikoni kėtu pėr tu rregjistruar falas...] |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() ![]() |
Hy pak ne msn ti zonje se kam nje thashethem ...shpejttttttttttttt
![]() [Ju duhet tė jeni tė rregjistruar pėr tė shfaqur temėn e plotė. Klikoni kėtu pėr tu rregjistruar falas...] |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
mua me ka mungu gjithe forumi se kam bere mungesa e di, por jo per fajin tim, ju pershendes te gjitheve, ne vencanti celesten
![]() ![]() Mi hanno datto gli occhi e mi hanno detto guarda, mi hanno datto il cuore e mi hanno detto ama, ma non mi hanno detto che con gli occhi piangevo e con il cuore soffrivo. |
|
|
|
![]() |
| Fjalėt Kyēe |
| forum, kush, mungon |
| Veglat E Temės | |
| Shfaq Modėt | |
|
|
Tema Tė Ngjashme
|
||||
| Tema | Nismėtari i Temės | Forumi | Pėrgjigje | Postimi Fundit |
| cfare te mungon???????????? | Flamengo | Cafe AlbSmile | 1504 | 12-16-2009 09:19 PM |
| Si te ngarkojme foto ne forum! | Evis | Njoftime Dhe Informacione! | 11 | 04-26-2009 10:10 AM |
| Kerkim ne forum.. | Evis | Njoftime Dhe Informacione! | 0 | 12-03-2008 11:07 PM |